Vicevi
|
|
Korisnik
|
Info: Nedelja, 03/Feb/2019, 22:31 | Message # 46
|
Sendi..........
|
|
| |
Vip
|
Info: Subota, 01/Jun/2019, 12:58 | Message # 47
|
Bio pinokio u kafanu, negde u Crnoj Gori i naruci pet piva, konobar mu donese cetiri a pinokio mu kaze a dje peto xD...
|
|
| |
Korisnik
|
Info: Subota, 08/Jun/2019, 22:51 | Message # 48
|
Sendi..........
|
|
| |
Vip
|
Info: Sreda, 12/Jun/2019, 18:38 | Message # 49
|
|
|
| |
Korisnik
|
Info: Subota, 17/Aug/2019, 20:29 | Message # 50
|
U operacionoj sali pripremaju pacijenta za operaciju i doktor pita glavnu sestru: - Sestro jesu li instrumenti spremni? Pacijent još nije zaspao, podigne glavu i kaže: - Pas vam mater, ja čekam da me operišete a vi se spramate da svirate!
"Zalud je bure od najskupljeg drveta, ako se u njemu nalazi uskislo vino". Sv.Nikolaj Velimirović
|
|
| |
Removed
|
Info: Utorak, 11/Feb/2020, 17:50 | Message # 51
|
Razboli se Haso pa lezi u krevetu,pozove komsiju Muju: - "Jarane Mujo ti si mi desna ruka, da mi ucinis uslugu da pomognes Fati i da radis sve muske poslove u kuci. Kad ja ozdravim nagradicu te." Mujo pristane i upta Hasu: - "Siguran si u to sto velis, da radim sve sto si ti radio?" - "Da jarane moj." Mujo se lati posla, da ovcama hranu, pocisti stalu, i tako sve po redu svaki dan. Haso ozdravi posle nekoliko dana pa pozove Muju. Mujo kaze: - "Vala radio sam ti sve poslove i obavio ih 99%." - "A gdje zataji taj 1% jarane moj?" - "Da te j....h Haso onda bi bilo 100%."
|
|
| |
Forum Moderator
|
Info: Subota, 18/Apr/2020, 21:50 | Message # 52
|
U kupovini
Išao sam sa ženom u supermarket, nakupovali svašta, došli kući. Skidosmo maske, gledam - žena nije moja.
Četiri sporazuma sa sobom: Besprekorno koristi svoju reč. Ništa nemoj shvatati lično. Nemoj stvarati pretpostavke. Uvek učini sve što možeš.
|
|
| |
Forum Moderator
|
Info: Subota, 18/Apr/2020, 22:42 | Message # 53
|
delikates, ovo je nešto kao 2 u jedan
Толеранција је добра али не и према нетолерантнима!
|
|
| |
Forum Moderator
|
Info: Cetvrtak, 07/May/2020, 14:07 | Message # 54
|
Četiri sporazuma sa sobom: Besprekorno koristi svoju reč. Ništa nemoj shvatati lično. Nemoj stvarati pretpostavke. Uvek učini sve što možeš.
|
|
| |