Koja je PRVA serija koju ste pogledali?
|
|
Forum Moderator
|
Info: Cetvrtak, 03/Mar/2016, 22:18 | Message # 1
|
Naslov kaže ali da pojasnim... Koju ste seriju prvu, baš prvu pogledali na nekom sajtu preko neta. Nije bitan sajt i NE na TV-u.
Ja sam negde krajem davne 2011 god. saznala za sajt koji ima filmove i jednu seriju koji bi pod ,,odma,, trebala da pogledam. Tako mi je rečeno. Ta serija je bila Game of Thrones. Prvi serijal sam pogledala u roku od dva dana i nastavila sa drugim serijama raznog žanra.
Znači koju ste seriju prvu pogledali na nekom sajtu pa se ,,navukli,, na dalje gledanje serija ili filmova na taj način
Толеранција је добра али не и према нетолерантнима!
|
|
| |
Vip
|
Info: Petak, 04/Mar/2016, 17:02 | Message # 2
|
The Vampire Diaries (online) a na TV --Tropical Heat (Sweating Bullets) ,xaxaxa, i Nick Slaughter
Sreća je tamo gde je neko umeo da voli i živeo za svoja osećanja
|
|
| |
Vip
|
Info: Nedelja, 06/Mar/2016, 16:09 | Message # 3
|
Law and order SVU i Supernatural :)
|
|
| |
Korisnik
|
Info: Nedelja, 06/Mar/2016, 23:32 | Message # 4
|
Spartacus: Blood and Sand pa sam cekao da ozdravi i gledao spartacus gods of the arena ali.... jedan je Andy Whitfield
MILIJANN
|
|
| |
Korisnik
|
Info: Sreda, 21/Sep/2016, 21:20 | Message # 5
|
Law and order
Sendi..........
|
|
| |
Removed
|
Info: Cetvrtak, 22/Sep/2016, 00:39 | Message # 6
|
Ptice umiru pevajuci sa Ricardom Cemberlenom...pre toga procitala knjigu. To je na TV-u. Prava online serija bila je Grey Anatomy.
Uređeno od ceca67 - Cetvrtak, 22/Sep/2016, 17:06
|
|
| |
Korisnik
|
Info: Sreda, 05/Apr/2017, 03:56 | Message # 7
|
ja sam prosle godine pocela da gledam online seriju Switched at Birth sada sve gledam online, ovde spavam :D
Nisam ljubomorna ni na koga.Naprotiv, kad je neko bolji od mene divim mu se. Nikoga ne mrzim,samo neke osobe više volim, neke manje.Ne zanima me tudji život, jer mi je dovoljan moj.Ne volim da imam neprijatelje,a prijatelji su mi nešto najvrednije.Ne volim svakog, ali za one koje volim život dajem.Osoba sam.Griješim. Ali ipak volim život, jer je jedan, jedini.I svi pričaju da me znaju..A ZNAJU MI SAMO IME.
|
|
| |
Administrator
|
Info: Utorak, 05/Mar/2019, 15:38 | Message # 8
|
ja sam The Vampire Diaries na jednom sajtu i stigao sam da trece sezone i prestao ne znam iz kojih razloga i vise ne gledam serije :D
BE STRONG WHEN ARE YOU WEAK, BE BRAVE WHEN YOU ARE SCARED, BE HUMBLE WHEN YOU ARE VICTORIOUS, BE BadAss EVERYDAY!
|
|
| |
Korisnik
|
Info: Utorak, 05/Mar/2019, 22:59 | Message # 9
|
Prison break ... od te prve serije na sajtu, TV više ne palim..
Ali dobro se sećam da sam kao mala čekala, ne znam koji dan, kada je na TV išla serija Sandokan :-)
|
|
| |
Vip
|
Info: Nedelja, 31/Mar/2019, 23:36 | Message # 10
|
The Vampire Diaries, jedna od kvalitetnijih serija, i to sam je baš gledao ovde :)
|
|
| |
Vip
|
Info: Utorak, 28/May/2019, 11:37 | Message # 11
|
Dva i po muskarca
|
|
| |
Korisnik