Anketa
|
|
|
|
Korisnik
|
Info: Sreda, 05/Apr/2017, 03:47 | Message # 16
|
malo mi glupo glasati sad za jednu kad mi se vise njih sa spiska svidja a i neke bih dodala svakako
Nisam ljubomorna ni na koga.Naprotiv, kad je neko bolji od mene divim mu se. Nikoga ne mrzim,samo neke osobe više volim, neke manje.Ne zanima me tudji život, jer mi je dovoljan moj.Ne volim da imam neprijatelje,a prijatelji su mi nešto najvrednije.Ne volim svakog, ali za one koje volim život dajem.Osoba sam.Griješim. Ali ipak volim život, jer je jedan, jedini.I svi pričaju da me znaju..A ZNAJU MI SAMO IME.
|
|
| |
Removed
|
Info: Ponedeljak, 17/Apr/2017, 01:14 | Message # 17
|
The x files
|
|
| |
Korisnik
|
Info: Sreda, 31/May/2017, 22:42 | Message # 18
|
TOP 10.
1. The Sopranos 2. The Wire 3. Breaking Bad 4. Game of Thrones 5. Fargo 6. Bron/Broen 7. Narcos 8. Boardwalk Empire 9. Gomorrah 10. True Detective
|
|
| |
Korisnik
|
Info: Subota, 03/Jun/2017, 20:27 | Message # 19
|
Prison Break
Sendi..........
|
|
| |
Korisnik
|
Info: Cetvrtak, 07/Sep/2017, 02:00 | Message # 20
|
The Supernatural Teen Wolf i ova turska je fenomenalna Kalp Atisi
Morgen wurde ich geboren. Heute lebe ich. Gestern hat mich umgebracht.
|
|
| |
Korisnik
|
Info: Cetvrtak, 07/Sep/2017, 10:50 | Message # 21
|
Shamelles ...
|
|
| |
Korisnik
|
Info: Sreda, 28/Mar/2018, 20:42 | Message # 22
|
najtuzniji trenutak svih britanskih krimi serija,koje su poznate medu onima koji vole tu...vrstu,je sezona 8,epizoda-mislim 5,inspector Morse,kada umire.jasno,gledala sam i ranije no osjecam potrebu. :-) smijesno kako nas zaokupe likovi da ih kao u stvarnom zivotu umalo pa oplakujemo.tako ja.htjela sam podijeliti.ako sam na krivoj stranici,zao mi je,nisam znala gdje bi.hvala na razumijevanju.eventualno.Added (28/Mar/2018, 19:42) --------------------------------------------- pardon,cudo kako cesto krivo napisem.valjda mrak u sobi.btw.tako sam ja htjela...ono gore
|
|
| |
Vip
|
Info: Ponedeljak, 11/Jun/2018, 00:28 | Message # 23
|
Od ponudjenih u anketi, biram tri.. naravno Game of Thrones, Beauty and the Beast, i neizostavna Prison Break.
|
|
| |